Tipuri de carlige

      Steinhof face parte din cei mai mari producatori de carlige de remorcare. Oferta Steinhof consta din diverse produse, care sunt echipate cu soluții funcționale care asigura asamblarea rapida și demontarea foarte ușoara . Gama de produse include modele:
–   Cu sfera instalata cu suruburi speciale – montarea și demontarea acestui produs este simpla și exista mai multe tipuri, care sunt diferențiate in funcție de construcția lor, precum și utilizarea acestuia
–  automata – solutie moderna, care asigura un confort maxim, viteza și siguranța de funcționare: Montarea si demontarea sferei se face fara nici un efort fizic și nu sunt necesare unelte. In plus, aspectul estetic al carligelor de remorcare se armonizeaza cu partea din spate a mașinii. Ei au, de asemenea si sisteme anti-furt.

Tipuri de carlige:

  Tip A – sfera este prinsa cu 2 suruburi

  Tip E – acest model ofera o durabilitate si rezistenta foarte mare, sfera este fixata cu 2 suruburi pe corpul carligului de remorcare

 Tip W5  –  cu sfera demontabila vertical. Intregul proces se face cu ajutorul unei parghii speciale, care se deplaseaaă în direcția indicata – este extrem  de simplu si  este echipat cu un sistem de blocare de securitate.

Tip W6   – carlig de remorcare la care este utilizat mecanismul orizontal. Sfera carligului de remorcare tip W6 este montat în paralel cu solul și ramane parțial ascuns dupa ce a fost detașat. Mai mult, acest model are o incuietoare speciala de securitate cu o cheie.