• Carlige de remorcare Steinhof

    Steinhof,  lider printre producatorii de carlige auto din Polonia este reprezentata  in Romania de societatea noastra  SC.Var Service SRL.
In oferta noastra veti gasi carlige de remorcare clasice semidemontabile, carlige auto cu flansa si de asemenea carlige de remorcare demontabile automat cu sistem orizontal si vertical.

In fiecare zi ne innoim gama de carlige de remorcare pentru a se potrivi cu dezvoltarea din industria de automobile.

     Steinhof ofera carlige remorcare care reflecta cel mai bun raport calitate  pret. Acest lucru ne permite sa fim mai competitivi la oferte nationale si straine.
Noi oferim termeni clari, si flexibilitate la vanzare.
Carligele de remorcare  Steinhof sunt fabricate din otel taiat cu laser de mare precizie si protectie termica de lunga durata.
Toate carligele de remorcare sunt dezvoltate In cooperare stransa cu producatorii autovehiculelor.
Toate produsele Steinhof au un design perfect pentru cele mai inalte cerinte.

Succesul carligelor auto Steinhof se datoreaza urmatoarelor procese:

1.Carligele auto de remorcare sunt testate pentru a respecta cerințele Regulamentului nr. 55 la Institutul de Industrie Automobilistică din Varșovia. În același timp, în laboratorul Steinhof există o mașină modernă de testare a oboselii pentru barele de remorcare, care are un certificat de calibrare valabil eliberat de Institutul olandez de certificare RDW, care dă dreptul companiei să obțină aprobarea E4 în conformitate cu Directiva 94/20 CE. Fiecare bara de tractare trebuie să reziste la 2 milioane de cicluri sub sarcina data , care durează aproximativ 40 de ore.

La intervale regulate, compania efectuează audituri relevante; așa-numita COP (Conformity of Production) realizată de angajații RDW, ceea ce înseamnă ca ofera o calitate constantă și ridicată, pentru producția în serie a barelor de remorcare.

  1. Modelare 3D
  2. Debitare prin Laser.

Carlige de remorcare Steinhof