Publicat pe Lasă un comentariu

Carligele de remorcare semidemontabile

carlig de remorcare Steinhof

Carligele de remorcare sunt accesorii utile pentru orice autovechicul. Exista trei tipuri de carlige de remorcare, semidemontabile, demontabile si cu flansa.Cele mai populare sunt carligele de remorcare semidemontabile. Ele reprezinta cea mai economica solutie de remorcare. Desi sunt cele mai ieftine au un sistem de montare-demontare foarte simplu, respectiv doua suruburi de prindere. Carligele de remorcare semidemontabile au avantajul ca in cazul cand se uzeaza se poate schimba doar sfera carligului

Carligele de remorcare semidemontabile

La alegerea unui carlig de remorcare un aspect foarte important este calitatea produsului. Carligele de remorcare Steinhof reflecta cel mai bun raport calitate  pret.

Ele sunt fabricate din otel taiat cu laser de mare precizie si protectie termica de lunga durata. Toate carligele de remorcare sunt dezvoltate in cooperare stransa cu producatorii autovehiculelor. Toate carligele de remorcare Steinhof au un design perfect pentru cele mai inalte cerinte.

Apeland la serviciile noastre poti achizitiona un carlig de remorcare omologat EU dedicat pentru autovechiculul tau si montaj profesional in atelierul nostru autorizat RAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.