Publicat pe Lasă un comentariu

Alege corect un carlig de remorcare pentru autovechiculul tau

Carlige de remorcare Steinhof

Carligul de remorcare este un accesoriu necesar pentru autovechiculul tau. Pot sa-l folosesti atat pentru tractarea remorcilor si rulotelor camping cat si pentru transportarea bicicletelor si schiurilor. Pe un carlig de remorcare pot sa montezi chiar si un portbagaj auto suplimentar.

Carligele de remorcare nu sunt universale, sunt dedicate pentru fiecare tip de autovechicul. Alegerea corecta se face dupa mai multe criterii, marca , modelul, tipul de caroserie, anul de fabricatie si tractiunea masinii.

Carlig de remorcare corespunzator pentru autovechiculul tau

Exista mai multe tipuri de carlige de remorcare, carlige de remorcare semidemontabile, demontabile sau cu flansa. Cele mai uzuale sunt carligele de remorcare semidemontabile, Acestea au raport calitate pret excelent si se pot monta si demonta usor, dar este necesar sa folosesti o cheie dinamometrica. Carligele de remorcare demontabile vertical sunt cele mai scumpe, dar au avantajul ca sfera carligului se poate monta si demonta fara nici o scula suplimentara si este asigurata cu un sistem antifurt cu yala. Carligele de remorcare cu flansa sunt utilizate deobicei la autoutilitare.

La achizitionarea unui carlig de remorcare trebuie sa stii ca carligele de remorcare sunt proiectate individual pentru pentru fiecare autovechicul.  Trebuie sa te asiguri ca carligul de remorcare cumparat sa fie omologat. Tine cont ca toate carligele de remorcare comercializate de noi au omologare EU.

Cumparand un carlig de remorcare Steinhof beneficiezi de avantajele unui produs care are cel mai bun raport calitate pret de pe piata si este fabricat cu cea mai moderna technologie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.