Publicat pe Lasă un comentariu

Cea mai buna solutie pentru transportul bicicletelor

Carlig remorcare Steinhof

Vine primavara si tot mai multi folosesc bicicleta ca mijloc de transport la locul de munca sau pentru recreere. Acum chiar daca pleci in deplasari la distante mai mari, poti sa- ti iei si bicicleta cu tine. Sunt mai multe solutii pentru transportul bicicletelor cu autovechiculul. Una dintre acestea sunt suporturile de biciclete, care se monteaza pe plafonul masinii, pe haion sau pe carligul de remorcare. O solutie populara este sa achizitionezi un carlig auto de remorcare de pe site-ul nostru, daca nu ai deja unul montat. Pe acesta poti sa fixezi foarte simplu un suport de bicicleta,

Suporturile de bicicleta cu prindere pe carligul de remorcare

Suporturile de bicicleta cu prindere pe carligul de remorcare se fixeaza prin strangere pe sfera carligului. Montarea lor este foarte simpla, nu exista piese suplimentare pentru fixare. Totusi carligul de remorcare trebuie verificat periodic si degresat daca se utilizeaza si pentru tractarea unei remorci. Cand iti alegi un suport de bicicleta de acest tip trebuie sa tii cont de masa maxima verticala pe sfera a carligului de remorcare.Acesta trebuie sa fie mai mare decat greutatea suportului de biciclete si a bicicletelor pe care vrei sa le transporti.

Exista suporturi de bicicleta cu prindere pe carligul de remorcare cu care poti sa transporti 2-3-4 biciclete agatate. Ele sunt cele mai ieftine si deasemenea utilizarea si stocarea lor este foarte simpla. Daca transporti mai multe biciclete care obtureaza stopurile masinii este recomandat sa montezi  o placa stop. Suporturile de biciclete cu platforma protejeaza mai bine bicicletele, care nu se ating si nu se freaca intre ele. Dar sunt mai scumpe si au un gabarit mai mare.

In comparatie cu celelalte tipuri, suporturile de biciclete cu prindere pe carligul de remorcare se monteaza foarte simplu se pot muta de pe o masina pe alta foarte usor.

In concluzie este timpul sa-ti achizitonezi un carlig de remorcare chiar de pe site-ul nostru si ai scapat de grija transportului in siguranta a bicicletelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.