• Carlige de remorcare Steinhof

    Steinhof,  lider printre producatorii de carlige auto din Polonia este reprezentata  in Romania de societatea noastra  SC.Var Service SRL.
In oferta noastra veti gasi carlige de remorcare clasice semidemontabile, carlige auto cu flansa si de asemenea carlige de remorcare demontabile automat cu sistem orizontal si vertical.

In fiecare zi ne innoim gama de carlige de remorcare pentru a se potrivi cu dezvoltarea din industria de automobile.

     Steinhof ofera carlige remorcare care reflecta cel mai bun raport calitate  pret. Acest lucru ne permite sa fim mai competitivi la oferte nationale si straine.
Noi oferim termeni clari, si flexibilitate la vanzare.
Carligele de remorcare  Steinhof sunt fabricate din otel taiat cu laser de mare precizie si protectie termica de lunga durata.
Toate carligele de remorcare sunt dezvoltate In cooperare stransa cu producatorii autovehiculelor.
Toate produsele Steinhof au un design perfect pentru cele mai inalte cerinte.
Succesul carligelor auto Steinhof se datoreaza urmatoarelor procese: modelare 3D si a faptului ca fiecare carlig de remorcare nou indeplineste normele severe CE  si satisface  ciclul de oboseala de 2 milioane de teste.

   Steinhof produce carlige de remorcare bazandu-se pe Managementul Calitatii Sistemului ISO 9001:2008 confirmat de catre TUV CERT si succesiv mareste cantitatea de trimiteri cu ECER 90 CERTIFICAT.

Carlige de remorcare Steinhof